TANNLAB - fremstilling - rådgivning - formidling
ForsidenTANNLABTANNLAB FormidlingTANNLAB NetthandelProdukterKurs og aktiviteterNyheterTa kontakt
Om TANNLAB
Om TANNLAB Formidling
Forretningsidé
Nøkkelpersoner
Adresser
Referanser
Ledige stillinger


Om TANNLAB

TANNLAB er et av landets største og mest innovative tanntekniske laboratorier. Våre medarbeidere har høy kompetanse innen sine spesifikke fagfelt. Laboratoriet ble etablert i 1984, og i 1997 sertifisert i henhold til ISO 9002 som det første tanntekniske laboratorium i Norden. Våre satsningsområder er implantatprotetikk og helkeramiske løsninger.

Vår virksomhet er lokalisert i to moderne laboratorier sentralt i Oslo. Laboratoriet i Pilestredet 40 har spesialisert seg innen implantat og metall/keramiske løsninger. Laboratoriet i Klingenberggaten 7 er et rendyrket laboratorium for keramiske løsninger. Begge laboratorier har egne pasientrom for fargeuttak.

Vi lever etter prinsippet:

”Uansett problemstilling og kompleksitet vil vi løse din utfordring”

Våre kunder består av alt fra helt nyutdannede til meget erfarne tannleger. Behovene kan være svært forskjellige. Vi ønsker å være en partner for kunden, og gjennom aktiv kommunikasjon avdekke individuelle behov samt bidra til å finne rett løsning i forhold til det enkelte kasus. Vi etterstreber høy kvalitet i alle ledd i fremstillingsprosessen og har meget høy leveransepresisjon. Dette oppnår vi gjennom systematisk måling på oppnådd kvalitet og kundetilfredshet.