TANNLAB - fremstilling - rådgivning - formidling
ForsidenTANNLABTANNLAB FormidlingTANNLAB NetthandelProdukterKurs og aktiviteterNyheterTa kontakt
Om TANNLAB
Om TANNLAB Formidling
Forretningsidé
Nøkkelpersoner
Adresser
Referanser
Ledige stillinger


REFERANSER

"Etter å ha prøvd ut TANNLAB fra høsten 2010, har jeg nå valgt TANNLAB som hovedleverandør av tanntekniske arbeider til Arken tannlegesenter. Jeg er svært fornøyd med arbeidene som leveres, servicen er ypperlig og kommunikasjonen fungerer meget bra."

Paul-Arne Hordvik
Tannlege MNTF
Arken tannlegesenter
Bergen


"I 20 år har jeg hatt den glede å ha TANNLAB som samarbeidspartner vedrørende fast protetikk. Jeg ble tidlig imponert over den faglige dyktighet og den kompromissløse holdning til å oppnå best mulig resultat. Nå har TANNLAB utviklet seg til et relativt stort laboratorium, men listen ligger like høyt og det er gledelig å konstatere at både ryddigheten og den gode kommunikasjonen er beholdt."

Ragnvald Solnørdal
Tannlege MNTF Spesialutdanning i protetikk
Brosundet Tannklinikk
Ålesund


"Jeg bruker TANNLAB til all fast protetikk. For meg har dette samarbeidet fungert utmerket. Arbeidet som leveres er alltid utført med stor nøyaktighet.

Jeg sender ofte pasienter til TANNLAB for fargeuttak. Pasientene kommer med veldig positive tilbakemeldinger. De føler at de blir godt tatt vare på, og at tannteknikerne har høy kompetanse. Resultatene blir veldig bra. For meg betyr det små eller ingen justeringer på de protetiske arbeidene."

Karin Bjørkholt
Tannlege MNTF
Helsfyr Tannklinikk
Oppsal Tannklinikk
Oslo Private Tannlegevakt
Oslo